Να φτύνω τους Έλληνες για τη γερμανική κούρσα των εξοπλισμών;

Εξαγωγή αντί του πρωταθλητή της ειρήνης.

Η Ελλάδα είναι γνωστό ότι είναι σε πτώχευση. Σε απλή γλώσσα, „Η Ελλάδα έχει πάνω από 300 δισ. ευρώ Χρέος„(1) και ως εκ τούτου η ΕΕ έπρεπε να λάβει δραστικά μέτρα. Μια συνέπεια του χρέους είναι ότι „Αθήνα …. ευρώ σημαντικά „επιβάρυνση. (2)

Οι λόγοι για το τεράστιο έλλειμμα του προϋπολογισμού για άλλη μια φορά βρίσκεται στο υψηλό „αριθμός των περιπτώσεων διαφθοράς,« ακόμη και με μια εκκρεμούσα χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο θα πρέπει να σύρετε πάνω μερικά γραμμάτια, αλλιώς συχνά περιμένουν μάταια για ένα ραντεβού.

Αλλά αυτά τα καθημερινά η διαφθορά είναι μία μόνο πτυχή σε άλλο λέγεται «διαφθορά a la Germania. Έτσι απλά να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα ήταν σε υπόθεση διαφθοράς της Siemens σε ειδικό πεδίο μάχης για δωροδοκία παράδοσης.

„Το Siemens σκάνδαλο δωροδοκίας Στην Ελλάδα προτείνει υψηλότερη κύματα: Ο εισαγγελέας έχει πλέον ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Siemens πρώην επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, Χρήστος Καραβέλας εγκριθεί. (3)

Για ό, τι εμείς οι Γερμανοί έχουν την τάση να απαιτούμε από τους άλλους είναι μαζί μας εξακολουθεί να μην γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η διαφθορά είναι για μας κάτι που είναι διαλυμένα στο πλαίσιο της δίκης ποινής, ακόμη και ως μια γερμανική ιδιαιτερότητα, διότι αυτό αφορά μια πρόταση. Γερμανικά δικαστές έχουν μόλις μια πολύ ιδιαίτερη νοοτροπία που θα ονομάζεται „Ελβετική πυρετός γραφείου συμψηφισμούΚλήση „μπορεί.

Τόσο υψηλό είναι το νερό που έχουμε

«Το Περιφερειακό Δικαστήριο του Μονάχου έχει μία από τις δύο ποινικές υποθέσεις εναντίον του πρώην εθνικός διευθυντής της Siemens στην Ελλάδα, Michael Christoforakos, Σε σχέση με την καταβολή των 350 000 ευρώ »(3), ένα μήνυμα στις 03.03.2010. Στην Ελλάδα έχει υποβάλει κατά περίπτωση έκδοσης Μιχαήλ Christoforakos, αλλά η γερμανική δεν μας συμφέρον.

„Η ελληνική δικαιοσύνη είχε δώσει το ξέπλυμα χρήματος, διαφθορά και απάτη κατηγορούνται. Μετά από μήνες διελκυστίνδα για την έκδοσή του έγινε τελικά το Νοέμβριο του περασμένου έτους μετά από δικαστική απόφαση από το τραπέζι„(3) Τα λεγόμενα από το τραπέζι, κάτι τέτοιο. Τι σημαίνει αυτό, μαθαίνουμε, αλλά δεν είναι από το τραπέζι.

Αλλά δεν αρκεί της γεύσης για δωροδοκίες από γερμανικές εταιρείες όπως η Siemens, αλλά έχουμε επίσης μια τάση για τη σύγχρονη τεχνολογία των όπλων. Και την παρόρμηση να ενεργήσει τα „πόλεμος“, είμαστε εδώ να γίνει ένα από τα τρίτα σε μέγεθος προμηθευτής όπλων στο παγκόσμιο χωριό.

Και στους οποίους οφείλουμε αυτό, φυσικά, Έλληνες φίλοι μας από το ΝΑΤΟ. Erstmal που έχουμε εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι ότι χρειαζόμαστε σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό. Στη συνέχεια, δώσαμε τα δάνεια, και μόνο τότε θα είχε σχεδόν γίνει „Υποταγή«Από την αγορά νέων όπλων, και φυσικά με εμάς. (4)

Και όταν οι Έλληνες βρίσκονται στο παχύ κιμωλία, διότι εμείς οι Γερμανοί ανάμεσα στα εξέχοντα οικονομολόγοι, όπως ο ομοσπονδιακός Πρόεδρος και καθηγητής του Οικονομικού Kohler απλώς το δόγμα του „ΙσορροπημένηußenhandelsbilanzΈχουν καταλάβει από το πρώτο εξάμηνο της οικονομίας δεν έχει, ακόμη και τότε, τότε μπορούμε να απειλήσει.

Το πρόβλημα των Ελλήνων φαίνεται να είναι ότι μόλις πάρει πάντα το λάθος φίλους. Αυτό αναγνωρίστηκε από την ΕΕ και τη Γερμανία να κάνει επιτέλους κάτι για ένα ισορροπημένο εμπορικό ισοζύγιο. Και εμείς θα οδηγούν τους ανθρώπους δεν είναι καθόλου κακό, διότι η ΕΕ ζητεί από τις ψυχαγωγικές οικονομολόγοι, όπως η Μέρκελ και Westerwelle, η ΕΕΠ υπάρχει με Steinbrueck & Co επί του σκάφους, κάτι για το „εγχώρια ζήτηση„Do θέλουν.

Δωροδοκία

„Που προκλήθηκε από την κρίση παίρνει Γερμανία Ελλάδα στις χώρες εταίρους της ΕΕ, λόγω του υψηλού εμπορικού πλεονάσματος της υπό πίεση. Γαλλία Ο υπουργός Οικονομίας Christine Lagarde ρώτησε σε μια συνέντευξή του ότι η Γερμανία θα πρέπει να κάνουν περισσότερα για την ενίσχυση της εγχώριας ζήτησης. Το υψηλό εμπορικό πλεόνασμα απειλεί την ανταγωνιστικότητα των άλλων χωρών της ευρωζώνης. (5)

Στη συνέχεια, θα μπορούσε να καταλήξει στο ότι οι ιδέες μεταξύ της γερμανικής κούρσα των εξοπλισμών, οι Έλληνες είναι στο # 2 δολοφόνος του αγοραστών λίστα μας για τα εργαλεία για να μισθολογικό ντάμπινγκ στρατηγική στη χώρα τους, οι χαμηλοί μισθοί, χαμηλό εργατικό κόστος ίσο προς ίσο με χαμηλή εγχώρια ζήτηση και επομένως σε μείωση των εισαγωγών, με την αύξηση των εξαγωγών, ειδικά στο στρατιωτικό, και η τεχνική δολοφόνος και οφείλεται από τους Έλληνες και τους άλλους που συνδέονται.

Mövenpick-Κυβέρνηση

Ποια θα ήταν πραγματικά αν η Ελλάδα θα αγοράσει απλά οποιοδήποτε όπλα για 10 χρόνια από τους Γερμανούς περισσότερο; Ποιες θα είναι οι συνέπειες για το χρέος τους;

Και τι γίνεται αν οι Έλληνες δεν θα συναλλάσσονται με εταιρείες στη Γερμανία, δωροδοκία;

Και τι γίνεται αν Guido Westerwelle δεν είναι πάντα τόσο αμφίβολη συμβούλους, εμείς οι γυναίκες Καθηγητής Μαργαρίτα Μαθιόπουλος λάβουν τα σχετικά με τα ταξίδια του στο εξωτερικό θα είναι; (6)

Με την ευκαιρία, καλείται να πραγματοποιηθούν αυτές οι συνδέσεις μπορούν επίσης μια γενική θεώρηση του προβλήματος μόνο στη Γερμανία, έτσι ώστε αυτό που δεν πρέπει να το κάνουμε, διότι πρόκειται για τόσο παράξενο πλαίσια, και ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Λοιπόν, δεν νομίζω τόσο πολύ, αλλά είναι ενεργή και πάλι όταν λέει: Είμαστε ο μεγαλύτερος εξαγωγέας στον κόσμο.

Εάν έχουν ηθικές αντιρρήσεις, διότι έχουμε, όπως ένα χτύπημα κατά την εξαγωγή, όπως U-σκαφών στον κατάλογο, απλά σκεφτείτε Μπέρτολτ Μπρεχτ και του διατριβή που έρχεται μόνο για φαγητό και στη συνέχεια το ηθικό. Και αν δεν έχουν αρκετό άνθρακα για Hartz IV, η μεγάλη κατανάλωση, τότε με τη σειρά του μας δείχνει το μαγείρεμα, τότε τουλάχιστον να δούμε τι σημαίνει να τρώνε. Αλλά παρακαλώ μην κοιτάξουμε για την ηθική που δεν έχουμε, γιατί ο οποίος αγοράζει ένα τέτοιο πράγμα;

1) ? Http://www.handelsblatt.com/politik/international/notfallplan-eu-finanzminister-wollen-griechenland-beistehen 2546560

2) http://www.handelsblatt.com/politik/international/staatsschulden-eu-feilt-an-plan-b-fuer-moegliche-griechenland-pleite? 2521289

3) http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/898/470448/text/

4)

http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/997388/Deutschland-verdoppelt-Waffenexporte?bc=nrt? ΕΡΑ # / beitrag/video/997388/Deutschland-verdoppelt-Waffenexporte

5) http://de.reuters.com/article/topNews/idDEBEE62E07Y20100315

6) https://harrygambler2009.wordpress.com/2010/03/15/westerwelle-brasilien-un-der-schaden-fur-das-amt/

Advertisements

Schlagwörter: , , , , , , , , ,

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s


%d Bloggern gefällt das: